Motor Szervíz

1116 Budapest,
Fehérvári út 144.
Bejárat a Kondorfa utca felől!
Tel: 06 70 525 7521

Mirekmotors a Facebookon
motor műszaki

Motorkerékpár műszaki vizsga - 17.000.- Ft

A műszaki vizsgáztatás a helyszínen megvárható,
előzetes időpont egyeztetéssel (rövid határidővel, akár aznap is lehetséges). A vizsgáztatás előtt átnézzük a motort és amennyiben találunk rajta valami olyat, ami miatt nem menne át akkor el sem indulunk vele a vizsgatelepre, tehát nincs kockázat: ha nem menne át, nem kell fizetni!

Műszaki vizsgára telefonon tudsz bejelentkezni: 06 70 525 7521

Érdemes rizikózni?

Mivel jár, ha lejárt műszakival közlekedsz? Megtudhatod a közúti közlekedési okmányok kiadásáról és visszavonásáról szóló 326/2011. (XII. 28.) Korm. rendeletből. Ne várd meg míg lejár a motorod műszaki vizsgája, hozd be hozzánk!

Mi a fontossági sorrend egy motorkerékpárnál és miért? A választ megkapod itt.

Amennyiben esetleg szertnél egy olyan állapotfelmérést elvégeztetni, ami sokkal komolyabb, mint egy hatósági műszaki vizsgálat, kattints ide.

Kawasaki márkaszerviz

Műhelyünk korábban márkafüggetlen motorszervizként működött, de 2012 óta a Kawasaki motorkerékpárok garancia időn belüli és azon túli karbantartását illetve javítását hivatalos Kawasaki márkaszervizként végzi! Vállalunk kötelező szervizt, garanciális javítást, időszakos karbantartási munkákat, motordiagnosztikát, bármilyen meghibásodás javítását illetve rövid határidővel beszerezzük motorodhoz a gyári Kawasaki alkatrészeket is eredeti áron!

Kawasaki márkaszerviz
háttér

Kawasaki márkaszerviz, Honda motorszerviz, Suzuki motorszerviz, Yamaha motorszerviz.

2009-2021 © Szerzői jogvédelem alatt

Weboldal készítés - Cajole