Motor Szervíz

1116 Budapest,
Fehérvári út 144.
Bejárat a Kondorfa utca felől!
Motor: 06 70 525 7521
Robogó: 06 70 948 7633

Mirekmotors a Facebookon
motor műszaki

Motorkerékpár műszaki vizsga - 15.000.- Ft

A műszaki vizsgáztatás a helyszínen történik,
rövid határidővel (akár aznap is lehetséges). A vizsgáztatás előtt átnézzük a motort és amennyiben találunk rajta valami olyat, ami miatt nem menne át akkor "vissza az egész". Nincs kockázat: ha nem megy át, nem kell fizetni!

Műszaki vizsgára telefonon tudsz bejelentkezni: 06 70 525 7521

Érdemes rizikózni?

Mivel jár, ha lejárt műszakival közlekedsz? Megtudhatod a közúti közlekedési okmányok kiadásáról és visszavonásáról szóló 326/2011. (XII. 28.) Korm. rendeletből. Ne várd meg míg lejár a motorod műszaki vizsgája, hozd be hozzánk!

Mi a fontossági sorrend egy motorkerékpárnál és miért? A választ megkapod itt.

Amennyiben esetleg szertnél egy olyan állapotfelmérést elvégeztetni, ami sokkal komolyabb, mint egy hatósági műszaki vizsgálat, kattints ide.

Kawasaki márkaszerviz

Műhelyünk korábban márkafüggetlen motorszerviz és robogó szervizként működött, de 2012 óta a Kawasaki motorkerékpárok garancia időn belüli és azon túli karbantartását illetve javítását hivatalos Kawasaki márkaszervizként végzi! Vállalunk kötelező szervizt, garanciális javítást, időszakos karbantartási munkákat, motordiagnosztikát, bármilyen meghibásodás javítását illetve rövid határidővel beszerezzük motorodhoz a gyári Kawasaki alkatrészeket is eredeti áron!

háttér

Kawasaki márkaszerviz, Honda motorszerviz, Suzuki motorszerviz, Yamaha motorszerviz.

2009-2018 © Szerzői jogvédelem alatt

Weboldal készítés - Cajole