Motorszerviz

1116 Budapest,
Fehérvári út 144.
Bejárat a Kondorfa utca felől!
Tel: 06 70 525 7521

Mirekmotors a Facebookon
Hibás motorkerékpárok vétele

Sérült, hibás motorok felvásárlása

Törött, motorhibás, elhanyagolt, megunt, évek óta nem használt Japán motoroknak adok új esélyt. Amennyiben eladnád, keress meg és lehet, hogy meg tudunk egyezni. Kizárólag Japán gyártmányú, 400ccm feletti motorkerékpárokat veszek javítás, vagy alkatrészeik felhasználása céljából. Vázsérült motorok csak az alkatrészeik felhasználása céljából jöhetnek szóba.

Kérj vételi ajánlatot az alábbi esetekben:

Törött, Japán motorok
Balesetes motorokra egy előzetes kárfelmérés után tudok vételi ajánlatot adni. Amennyiben van károkozó és betétlap, a biztosító részére készítek egy kalkulációt és az erre kapott válasz után tudunk megállapodni.

Motorhibás, Japán motorok
Komolyabb motorikus hibák esetén előfordul, hogy nem gazdaságos a javítás vagy a motorblokk csere. Az ilyen motorok általában vagy a bontóban kötnek ki, vagy nálam :) Küldj néhány fényképet, hogy lássam az állapotát és adok rá egy vételi ajánlatot.

Elhanyagolt, Japán motorok
Amikor már annyi minden javítanivaló van egy motoron, hogy az ember elgondolkodik azon, hogy inkább lecseréli... Hozd be, átnézem és adok rá egy vételi ajánlatot.

Megunt, évek óta nem használt, Japán motorok
Ott áll a garázsban régóta és már be sem indul? Nem használod és nem is fogod? Ne hagyd, hogy álló helyében válljon teljesen használhatatlanná, küldj róla néhány képet és adok rá egy vételi ajánlatot.

Rendberakott motorkerékpárok eladása

Kawasaki A megjavított, rendberakott, leszervizelt motorokat egy ideig használom, hogy az esetlegesen rejtőzködő hibák is kijöjjenek rajtuk és csak azután kínálom őket eladásra, miután meggyőződtem abban, hogy teljesen megbízhatóak. Ezek a javítások általában holtszezonban (télen) történnek mert olyankor kevesebb munka van a szervizben és ráér, hogy a hibás motorok a tesztidőszakra elkészüljenek. Tavasszal elkezdem a tesztmotorozást és, ha mindent rendben találok akkor lesznek eladóak.

Honda, Suzuki, Yamaha alkatrészek Holtszezonban arra is van lehetőség, hogy az eladásra szánt, javítandó motorodat először megjavítom és leszervizelem majd bizományosi szerződéssel eladom és a javítás költségét csak ezután, a vételárból rendezed. Egy működő motort könnyebb eladni, mint egy nem működőt.

Az általam felvásárolt hibás motorokat, javításuk után azért érdemes tőlem megvenni, mert a rendberakásuk nem összecsapva, minél olcsóbban, hanem szakszerűen, minőségi új és bevizsgált használt alkatrészek felhasználásával történik a gyári szervizutasítások alapján. A javításról minden esetben munkalap készül, a kiszerelt alkatrészek mind megtekinthetők, a javítás előtti fényképekkel összevethetők. A javítás nem csak a sérülésekre terjed ki, hanem ezzel egyidőben egy nagyszervizt is kap a motor: szelephézag, gyertya, motorolaj, fékfolyadék, hűtőfolyadék és a szűrők cseréje is megtörténik. Szükség esetén lecserélem a gumikat, a láncszettet, a kormánycsapágyat és további kopóalkatrészeket. A végeredmény egy olyan motorkerékpár, amire csak fel kell ülni és használni, nem pedig költeni rá a közeljövőben.

Kawasaki márkaszerviz

Műhelyem korábban márkafüggetlen motorszervizként működött, de 2012 óta a Kawasaki motorkerékpárok garancia időn belüli és azon túli karbantartását illetve javítását hivatalos Kawasaki márkaszervizként végzem! Vállalok kötelező szervizt, garanciális javítást, időszakos karbantartási munkákat, motordiagnosztikát, bármilyen meghibásodás javítását illetve rövid határidővel beszerzem motorodhoz a gyári Kawasaki alkatrészeket is eredeti áron!

Kawasaki márkaszerviz
háttér

Kawasaki márkaszerviz, Honda motorszerviz, Suzuki motorszerviz, Yamaha motorszerviz.

2009-2024 © Szerzői jogvédelem alatt

Weboldal készítés - Cajole