Motor Szervíz

1116 Budapest,
Fehérvári út 144.
Bejárat a Kondorfa utca felől!
Tel: 06 70 525 7521

Mirekmotors a Facebookon
Honda időszakos karbantartás, javítás


A szervizkönyvek által előírt periódikus karbantartási munkák elvégzése a garancia időn túli Honda motorkerékpárokon: általános átvizsgálás, motorolaj csere, levegőszűrő csere, gyújtógyertyák cseréje, szelephézag beállítás, hűtőfolyadék csere, hajtómű olaj csere (opcionális), fékfolyadék csere, stb...

Kopó alkatrészek cseréje, meghibásodások javítása: fékbetét csere, meghajtó láncszett csere, teleszkóp szimeringek cseréje, kormánycsapágy csere, kerékcsapágy csere, akkumulátor csere, töltés javítás, bowdenek cseréje, vezérműlánc csere, karburátor szerviz, stb.

Nem vagyunk hivatalos Honda márkaszerviz, a felhasználói szervizkönyvbe csak garancia időn túli karbantartások elvégzését igazoló bejegyzést áll módunkban felvezetni.

hondamanual
Honda alkatrészek
Eredeti Honda és utángyártott alkatrészek


A karbantartásokat eredeti Honda alkatrészek felhasználásával végezzük de igény szerint utángyártott alkatrészek beszerelése is lehetséges. Utángyártott alkatrészek esetében kizárólag kitűnő minőségű, bevállt, szervizünk által is jóváhagyott alkatrészek jöhetnek szóba. Motorolaj cserénél Motul olajat használunk és eredeti Honda olajszűrővel szereljük. Gyújtógyertyából legtöbb esetben Denso gyertyát használunk, levegő szűrő csere esetében gyári Honda és Hiflo Filtro között lehet választani. A fékalkatrészek palettáját a Lucas termékei töltik ki beleértve a fékfolyadékot is. A tömítésekből is Honda gyárit használunk de nagyobb munkánál, például egy motorgenerál esetében utángyártott tömítés szettet is lehet választani.

Honda szerviz

A félreértések elkerülése végett: Nem vagyunk hivatalos Honda márkaszerviz, de Honda motorkerékpárok karbantartásával és javításával is foglalkozunk!

Szervizünk Japán motorkerékpárok javítására, karbantartására szakosodott műhely. Ezeken belül a Kawasaki motorkerékpárok szervizelését márkaszervizként látjuk el. Döntő többségben nagy szervizt és nagy javításokat végzünk de ezeken kívül általános szervizt, karburátor szervizt, szelephézag beállítást, kormánycsapágy cserét, teleszkóp szimering cserét és természetesen a többi kopó alkatrészek cseréjét valamint kisebb javításokat is vállalunk. A periódikus karbantartásokat a szevizkönyvek előírásai szerint végezzük célszerszámokkal és gyári alkatrészek felhasználásával. A javításokat is elsősorban eredeti alkatrészek beszerelésével végezzük, de utángyártott alkatrészeket is módunkban áll beszerezni. Egyik erősségünk a japán belpiacos motorok alkatrészellátása eredeti Kawasaki, Honda, Suzuki vagy Yamaha alkatrészekkel. Régi, visszatérő ügyfeleink már tudják de azoknak akik még nem jártak nálunk feltétlenül meg kell említenünk, hogy érdemes telefonon időpontot egyeztetni mielőtt elhozod a motorod, mert előjegyzésben dolgozunk és szezonban nem ritka, hogy egy hónapra tudunk csak időpontot adni! A kisebb munkákat (pl. műszaki vizsgáztatás, olajcsere, fékbetét csere vagy láncszett csere) természetesen igyekszünk rövid időn belül (akár még aznap) megcsinálni, a komolyabb munkákat viszont szigorúan bejelentkezési sorrendben tudjuk vállalni! Műhelyünk, a Mirek Motors motorszerviz Budapest XI. kerületében található.

Figyelem! Robogók javításával, karbantartásával NEM foglalkozunk!

Kawasaki márkaszerviz

Műhelyünk korábban márkafüggetlen motorszervizként működött, de 2012 óta a Kawasaki motorkerékpárok garancia időn belüli és azon túli karbantartását illetve javítását hivatalos Kawasaki márkaszervizként végzi! Vállalunk kötelező szervizt, garanciális javítást, időszakos karbantartási munkákat, motordiagnosztikát, bármilyen meghibásodás javítását illetve rövid határidővel beszerezzük motorodhoz a gyári Kawasaki alkatrészeket is eredeti áron!

Kawasaki márkaszerviz
háttér

Kawasaki márkaszerviz, Honda motorszerviz, Suzuki motorszerviz, Yamaha motorszerviz.

2009-2019 © Szerzői jogvédelem alatt

Weboldal készítés - Cajole