Motorszerviz

1116 Budapest,
Fehérvári út 144.
Bejárat a Kondorfa utca felől!
Tel: 06 70 525 7521

Mirekmotors a Facebookon
Honda időszakos karbantartás, javítás


A szervizkönyvek által előírt periódikus karbantartási munkák elvégzése a garancia időn túli Honda motorkerékpárokon: általános átvizsgálás, motorolaj csere, levegőszűrő csere, gyújtógyertyák cseréje, szelephézag beállítás, hűtőfolyadék csere, hajtómű olaj csere (opcionális), fékfolyadék csere, stb...

Kopó alkatrészek cseréje, meghibásodások javítása: fékbetét csere, meghajtó láncszett csere, teleszkóp szimeringek cseréje, kormánycsapágy csere, kerékcsapágy csere, akkumulátor csere, töltés javítás, bowdenek cseréje, vezérműlánc csere, karburátor szerviz, stb.

Nem vagyok hivatalos Honda márkaszerviz, a felhasználói szervizkönyvbe csak garancia időn túli karbantartások elvégzését igazoló bejegyzést áll módomban felvezetni.

hondamanual
Honda alkatrészek
Eredeti Honda és utángyártott alkatrészek


A karbantartásokat eredeti Honda alkatrészek felhasználásával végzem de igény szerint utángyártott alkatrészek beszerelése is lehetséges. Utángyártott alkatrészek esetében kizárólag kitűnő minőségű, bevállt alkatrészek jöhetnek szóba. Motorolaj cserénél eredeti Honda olajszűrőt és Motul olajat használok. Gyújtógyertyából legtöbb esetben Denso gyertyát használok, levegő szűrő csere esetében gyári Honda és Hiflo Filtro között lehet választani. A fékalkatrészek palettáját a Lucas termékei töltik ki beleértve a fékfolyadékot is. Tömítésekből is Honda gyárit használok.

Honda szerviz

A félreértések elkerülése végett: Nem vagyok hivatalos Honda márkaszerviz, de Honda motorkerékpárok karbantartásával és javításával is foglalkozom!

Szervizem Japán motorkerékpárok javítására, karbantartására szakosodott műhely. Ezeken belül a Kawasaki motorkerékpárok szervizelését márkaszervizként látom el. Döntő többségben karbantartásokat végzek de főszezonon kívül nagy javításokat is csinálok. Ezeken kívül általános szervizt, karburátor szervizt, szelephézag beállítást, kormánycsapágy cserét, teleszkóp szimering cserét és természetesen a többi kopó alkatrészek cseréjét valamint kisebb javításokat is vállalok. A periódikus karbantartásokat a szevizkönyvek előírásai szerint végzem célszerszámokkal és gyári alkatrészek felhasználásával. A javításokat is elsősorban eredeti alkatrészek beszerelésével végzem, de utángyártott alkatrészeket is módomban áll beszerezni. Egyik erősségem a japán belpiacos motorok alkatrészellátása eredeti Kawasaki, Honda, Suzuki vagy Yamaha alkatrészekkel. Régi, visszatérő ügyfeleim már tudják de azoknak akik még nem jártak nálunk feltétlenül meg kell említenem, hogy érdemes telefonon időpontot egyeztetni mielőtt elhozod a motorod, mert előjegyzésben dolgozom és szezonban nem ritka, hogy 3-4 hétre tudok csak időpontot adni! A kisebb munkákat (pl. műszaki vizsgáztatás, olajcsere, fékbetét csere vagy láncszett csere) természetesen igyekszem rövid időn belül (akár még aznap) megcsinálni, a komolyabb munkákat viszont szigorúan bejelentkezési sorrendben tudom vállalni! Műhelyem, a Mirekmotors motorszerviz Budapest XI. kerületében található.

Figyelem! Robogók javításával, karbantartásával NEM foglalkozom!

Kawasaki márkaszerviz

Műhelyem korábban márkafüggetlen motorszervizként működött, de 2012 óta a Kawasaki motorkerékpárok garancia időn belüli és azon túli karbantartását illetve javítását hivatalos Kawasaki márkaszervizként végzem! Vállalok kötelező szervizt, garanciális javítást, időszakos karbantartási munkákat, motordiagnosztikát, bármilyen meghibásodás javítását illetve rövid határidővel beszerzem motorodhoz a gyári Kawasaki alkatrészeket is eredeti áron!

Kawasaki márkaszerviz
háttér

Kawasaki márkaszerviz, Honda motorszerviz, Suzuki motorszerviz, Yamaha motorszerviz.

2009-2024 © Szerzői jogvédelem alatt

Weboldal készítés - Cajole