Motor Szervíz

1116 Budapest,
Fehérvári út 144.
Bejárat a Kondorfa utca felől!
Motor: 06 70 525 7521
Robogó: 06 70 948 7633

Mirekmotors a Facebookon
ebcbrakes

EBC fékbetétek

Karbon / kevlár fékbetét sorozat
Organikus betét, minden fajta motorkerékpárhoz használhatók de különösen azok a motorosok kedvelik, akik előnyben részesítik a hagyományos fékbetétek adta érzetet.

Részben szinter fékbetét sorozat
Ez abetét anyag 30%-ban szinter és 70%-ban organikus alkotókból áll, így hagyományos fékérzetet nyújt, de sokkal tartósabb és súrlódási tényezöjének értéke eléri a (m-0,41) relatív mértéket és tartósan 400'C, rövid periódusokban pedig 600'C-ig terjed üzemi hőmérséklete.

Szinter fékbetét sorozat
A "HH" fékbetét elsősorban közútra és sportos használatra készül. A legmagasabb szintű igénybevételre, nehéz és gyors motorokhoz ajánlott. Kíméli a féktárcsát, mivel nem vasrészecskékkel, hanem speciális minőségi anyagok felhasználásával készül. Ezáltal megakadályozza az erős kopást vagy féktárcsára tapadást, ami hosszabb állás után nyomot hagy a tárcsán.

Extreme Pro verseny fékbetét sorozat
Modern szinterfém technológiával készül és kapható az összes újabb verseny és sportmotorhoz. Kimagasló 0.6-os dörzsértékét, a szinterfémmel kevert molibdén és wolfram adalékoknak köszönheti ami garantáltan hosszabb élettartamot, jobb teljesítményt és optimális súrlódási tulajdonságot ad. Ideális pályázó utcai és versenymotorokba, kompromisszummentes motorosoknak és versenyzőknek ajánlja az EBC Brakes.

EBC termékek

Az EBC viszonteladójaként hivatalos áron kínáljuk az összes EBC terméket. Mivel nem motorosbolt vagyunk, hanem szerviz ezért raktáron csak fékbetéteket tartunk, de rövid idő alatt meghozatjuk a féktárcsákat és a kuplunglamellákat is. A katalógusokból kikeresheted a motorodhoz megfelelő alkatrészt, az árlistából pedig a hozzá tartozó árat.

A fékbetét és féktárcsa katalógust itt töltheted le:
EBC fékbetét és féktárcsa katalógus

A kuplung katalógust itt:
EBC kuplung katalógus

Az aktuális árlistát pedig itt:
EBC árlista - 2017

Amennyiben nem szeretnél a katalógusokkal és az árlistával bajlódni, online is ki tudod keresni a motorodhoz tartozó EBC termékeket itt: ebcbrakes.hu

Szervizünk az EBC hivatalos weboldalán feltüntetett árakat alkalmazza.

Kawasaki márkaszerviz

Műhelyünk korábban márkafüggetlen motorszerviz és robogó szervizként működött, de 2012 óta a Kawasaki motorkerékpárok garancia időn belüli és azon túli karbantartását illetve javítását hivatalos Kawasaki márkaszervizként végzi! Vállalunk kötelező szervizt, garanciális javítást, időszakos karbantartási munkákat, motordiagnosztikát, bármilyen meghibásodás javítását illetve rövid határidővel beszerezzük motorodhoz a gyári Kawasaki alkatrészeket is eredeti áron!

háttér

Kawasaki márkaszerviz, Honda motorszerviz, Suzuki motorszerviz, Yamaha motorszerviz.

2009-2018 © Szerzői jogvédelem alatt

Weboldal készítés - Cajole