Motor Szervíz

1116 Budapest,
Fehérvári út 144.
Bejárat a Kondorfa utca felől!
Tel: 06 70 525 7521

Mirekmotors a Facebookon

01.13

"Hűséges Ügyfél" kedvezményprogram

Időtartam: 2014.01.13-tól visszavonásig

Csatlakozz Te is!
Minden kedves ügyfelünknek, aki igénybe veszi szervizünk szolgáltatásait (legyen szó javításról, karbantartásról vagy kopó alkatrész cseréről) gyűjtő jelleggel, alkalmanként 5%-os munkadíj-kedvezményt regisztrálunk, így az ötödik alkalom után állandó 25%-os törzsvendég kedvezményre lesz jogosult. A 25%-os törzsvendég kedvezményt november 1 és február 15 közötti időszakban tudja felhasználni, így célszerű szezonon kívülre időzíteni a nagyobb javításokat és karbantartásokat!

Hozzánk megéri visszatérni, mert törzsvendégeinknek a téli időszakban 25%-os kedvezményt adunk! Törzsvendégeinknek 6.500.- Ft helyett télen óránként csak 4.875.- Ft-ért dolgozunk. Mi így jutalmazzuk azokat akik minket választanak! Amennyiben a kedvezmény levonása után a munkadíj meghaladja az 50.000.- Ft-ot, Budapesten belül a szervizbe és a visszaszállítás ingyenes! A kedvezmény nem vonatkozik a műszaki vizsgáztatásra, a nagy átvizsgálásra és a téli motortárolásra, illetve más kedvezménnyel nem vonható össze! Az akció visszavonásig érvényes.

"Hűséges Ügyfél" kedvezményprogram a Mirek Motorsnál

Kawasaki márkaszerviz

Műhelyünk korábban márkafüggetlen motorszervizként működött, de 2012 óta a Kawasaki motorkerékpárok garancia időn belüli és azon túli karbantartását illetve javítását hivatalos Kawasaki márkaszervizként végzi! Vállalunk kötelező szervizt, garanciális javítást, időszakos karbantartási munkákat, motordiagnosztikát, bármilyen meghibásodás javítását illetve rövid határidővel beszerezzük motorodhoz a gyári Kawasaki alkatrészeket is eredeti áron!

Kawasaki márkaszerviz
háttér

Kawasaki márkaszerviz, Honda motorszerviz, Suzuki motorszerviz, Yamaha motorszerviz.

2009-2019 © Szerzői jogvédelem alatt

Weboldal készítés - Cajole