Motor Szervíz

1116 Budapest,
Fehérvári út 144.
Bejárat a Kondorfa utca felől!
Tel: 06 70 525 7521

Mirekmotors a Facebookon
Motorkerékpár alkatrészek

Motorkerékpár alkatrészek rendelése

Amennyiben szeretnéd szakember segítségét kérni, lehetőséged van Kawasaki, Honda, Suzuki és Yamaha gyári és kitűnő minőségű utángyártott alkatrészek megrendelésére szervizünk tapasztalatára hagyatkozva! Alkatrész rendeléshez minden esetben szükség van a motorkerékpár vázszámára! A vázszám alapján tudjuk pontosan beazonosítani a modellt és évjáratot. Sajnos a forgalmi engedélyben található adatoknak mi már tapasztalatból nem hiszünk...

A rendelés menete (kizárólag az alábbi űrlap kitöltésével!)

1. Miután kitöltötted és elküldted az alábbi űrlapot, a kapott alvázszám alapján beazonosítjuk a motort és utánajárunk a gyári (vagy az utángyártott) alkatrészek árának valamint a szállítási időnek és megírjuk Neked a megadott email címre a választ.

2. Amennyiben szeretnéd megrendelni az alkatrészeket, írd meg válaszban a darabszámokat illetve add meg a számlázási és - amennyiben eltér - a postázási címet is. A rendelést természetesen személyesen is át tudod venni.

3. Válaszként elküldjük Neked az átutalási számlát, melynek rendezése után megrendeljük az alkatrészeket.

4. Amint megérkeznek az alkatrészek, elküldjük a megadott címre avagy értesítünk róla, hogy átvehetők!

Személyes adataid:(A telefonszám megadása nem kötelező, de a későbbi kapcsolattartás érdekében javasolt.)

Motorod teljes vázszáma:


Írd le részletesen, milyen alkartészekre volna szükséged:

Motorkerékpár alkatrészek

Kawasaki alkatrészek A Kawasaki gyári alkatrészeket több ezer tételes raktárról akár 24 órán belül is tudjuk prezentálni. Ami nincs raktáron, azt megrendeljük és akár 5 napon belül meg is érkezhet. Minden hétfőn 17 óráig adjuk le a megrendelést, ezért érdemes úgy számolni az idővel, hogy addigra mi megkapjuk az előleget. A következő héten hétfőn megkapjuk a rendelt alkatrészeket és onnan kezdve átvehetők vagy igény esetén postázzuk azokat. Lehetőség van "gyorsított" rendelés leadására is, ennek határideje minden héten szerdán 11 óra. A "gyorsított" rendeléseknek 8% felára van.

Honda, Suzuki, Yamaha alkatrészek Honda, Suzuki és Yamaha gyári alkatrészek beszerzése rövid határidővel. A japán belpiacos motorokhoz is meg tudjuk rendelni a gyári alkatrészeket, a szállítási idő viszont nagyjából három hét mert ezek az alkatrészek egyenesen Japánból érkeznek.

Utángyártott alkatrészekből kizárólag jól bevállt, kiváló minőségűeket használunk, gyenge minőségűt nem rendelünk. Japán teleszkóp szimeringek, kormánycsapágyak, feszültség szabályzók, főfékhenger és kuplung munkahenger felújító szettek, fékdugattyú tömítések és porvédők, benzincsap felújítók, Mikuni és Keihin karburátor alkatrészek (membránok, úszóház tömítések, alapjárati és főfúvókák, keverékképző csavarok, úszók, tűszelepek) Utángyártott alkatrészek

Kawasaki márkaszerviz

Műhelyünk korábban márkafüggetlen motorszervizként működött, de 2012 óta a Kawasaki motorkerékpárok garancia időn belüli és azon túli karbantartását illetve javítását hivatalos Kawasaki márkaszervizként végzi! Vállalunk kötelező szervizt, garanciális javítást, időszakos karbantartási munkákat, motordiagnosztikát, bármilyen meghibásodás javítását illetve rövid határidővel beszerezzük motorodhoz a gyári Kawasaki alkatrészeket is eredeti áron!

Kawasaki márkaszerviz
háttér

Kawasaki márkaszerviz, Honda motorszerviz, Suzuki motorszerviz, Yamaha motorszerviz.

2009-2019 © Szerzői jogvédelem alatt

Weboldal készítés - Cajole