Motor Szervíz

1116 Budapest,
Fehérvári út 144.
Bejárat a Kondorfa utca felől!
Tel: 06 70 525 7521

Mirekmotors a Facebookon
Motorkerékpár alkatrészek

Motorkerékpár alkatrészek rendelése

Amennyiben szeretnéd szakember segítségét kérni, lehetőséged van Kawasaki, Honda, Suzuki és Yamaha gyári és kitűnő minőségű utángyártott alkatrészek megrendelésére szervizünk tapasztalatára hagyatkozva! Alkatrész rendeléshez minden esetben szükség van a motorkerékpár vázszámára! A vázszám alapján tudjuk pontosan beazonosítani a modellt és évjáratot. Sajnos a forgalmi engedélyben található adatoknak mi már tapasztalatból nem hiszünk...

Miután kitöltötted és elküldted az alábbi űrlapot, először megírjuk Neked a kért alkatrészek árát és az előleg átutalásához szükséges adatokat az általad megadott e-mail címre. Itt még lehetőséged van módosítani vagy lemondani a rendelést. Amint az előleg megérkezik, megrendeljük az alkatrészeket és egy újabb e-mailben tájékoztatunk erről. Itt már nincs lehetőség sem módosításra, sem lemondásra. Az alkatrészek megérkezéséről egy harmadik e-mailt fogsz kapni, ezekután átvehetők lesznek a szervizünkben, vagy igény szerint elpostázzuk Neked.

FIGYELEM! AZ ŰRLAP KITÖLTŐ FUNKCIÓ ÁTMENETILEG SZÜNETEL! ÉRDEKLŐDJ TELEFONON!

Személyes adataid:(A telefonszám megadása nem kötelező, de a későbbi kapcsolattartás érdekében javasolt.)

Motorod teljes vázszáma:


Írd le részletesen, milyen alkartészekre volna szükséged:
FIGYELEM! AZ ŰRLAP KITÖLTŐ FUNKCIÓ ÁTMENETILEG SZÜNETEL! ÉRDEKLŐDJ TELEFONON!

Motorkerékpár alkatrészek

Kawasaki alkatrészek A Kawasaki gyári alkatrészeket több ezer tételes raktárról akár 24 órán belül is tudjuk prezentálni. Ami nincs raktáron, azt megrendeljük és akár 5 napon belül meg is érkezhet. Minden hétfőn 17 óráig adjuk le a megrendelést, ezért érdemes úgy számolni az idővel, hogy addigra mi megkapjuk az előleget. A következő héten hétfőn megkapjuk a rendelt alkatrészeket és onnan kezdve átvehetők vagy igény esetén postázzuk azokat. Lehetőség van "gyorsított" rendelés leadására is, ennek határideje minden héten szerdán 11 óra. A "gyorsított" rendeléseknek 8% felára van.

Honda, Suzuki, Yamaha alkatrészek Honda, Suzuki és Yamaha gyári alkatrészek beszerzése rövid határidővel. A japán belpiacos motorokhoz is meg tudjuk rendelni a gyári alkatrészeket, a szállítási idő viszont nagyjából három hét mert ezek az alkatrészek egyenesen Japánból érkeznek.

Utángyártott alkatrészekből kizárólag jól bevállt, kiváló minőségűeket használunk, gyenge minőségűt nem rendelünk. Japán teleszkóp szimeringek, kormánycsapágyak, feszültség szabályzók, főfékhenger és kuplung munkahenger felújító szettek, fékdugattyú tömítések és porvédők, benzincsap felújítók, Mikuni és Keihin karburátor alkatrészek (membránok, úszóház tömítések, alapjárati és főfúvókák, keverékképző csavarok, úszók, tűszelepek) Utángyártott alkatrészek

Kawasaki márkaszerviz

Műhelyünk korábban márkafüggetlen motorszervizként működött, de 2012 óta a Kawasaki motorkerékpárok garancia időn belüli és azon túli karbantartását illetve javítását hivatalos Kawasaki márkaszervizként végzi! Vállalunk kötelező szervizt, garanciális javítást, időszakos karbantartási munkákat, motordiagnosztikát, bármilyen meghibásodás javítását illetve rövid határidővel beszerezzük motorodhoz a gyári Kawasaki alkatrészeket is eredeti áron!

Kawasaki márkaszerviz
háttér

Kawasaki márkaszerviz, Honda motorszerviz, Suzuki motorszerviz, Yamaha motorszerviz.

2009-2019 © Szerzői jogvédelem alatt

Weboldal készítés - Cajole