Motor Szervíz

1116 Budapest,
Fehérvári út 144.
Bejárat a Kondorfa utca felől!
Tel: 06 70 525 7521

Mirekmotors a Facebookon

Partnerek jelentkezését várjuk!

Kedves szerelők, szervizek! Segítséget és mennyiségtől függő kedvezményt tudunk biztosítani elsősorban Kawasaki alkatrészek beszerzésében, akár japán belpiacos modellekhez is! Az alkatrészek általában egy hét alatt érkeznek, de rengeteg raktáron lévő tételt tudunk 24 órán belül szállítani! Vidékre is küldünk utánvétellel vagy előre utalással. Ezenkívül Honda, Suzuki és Yamaha gyári alkatrészek, illetve igény szerint utángyártott és nehezen beszerezhető alkatrészek beszerzését is vállaljuk kedvező feltételekkel! Pl. karburátor membránok vagy szívócsonkok japán utángyártóktól, Keihin és Mikuni alkatrészek, japán fékalkatrészek, stb... Gyakran tapasztaljuk, hogy egy idősebb motorhoz már nem beszerezhetők a gyári alkatrészek, ezért az évek során kitapasztaltuk, hogy mely utángyártók termékei ütik meg azt a minőségi szintet, amit a gyári alkatrészek hiányában érdemes beszerelni. Ezeket az alkatrészeket közvetlenül rendeljük több Nyugat Európai országból, az Amerikai Egyesült Államokból és Japánból. A szállítási idő általában Nyugat Európából egy hét, az USA-ból két hét, Japánból pedig három hét.
Amennyiben elakadtál egy javítás során, szívesen utánanézünk a beszállítóinknál a szükséges alkatrészeknek. Nyitvatartási időn belül telefonon is tudsz érdeklődni, de úgyis először utána kell néznünk ezért egyszerűbb, ha itt lépsz kapcsolatba velünk: Motorkerékpár alkatrészek

Vidéki szervizpartnereink

sidebyside

Side By Side motorszerviz, Szolnok
Márkafüggetlen motorkerékpár és robogó szerviz.

bocsoferenc

Bocsó Ferenc motorkerékpár szerelő, Salgótarján
Márkafüggetlen motorkerékpár, robogó és kerékpár szerviz.

juhaszzsolt

Juhász Zsolt motorkerékpár szerelő, Nyírbogdány
Márkafüggetlen motorkerékpár és robogó javítás. Tel.: 06 70 286 11 25

yamahatop

Yamaha Top, Tata
Yamaha márkakereskedés és motorkerékpár szerviz.

kultszilard

Kult Szilárd motorkerékpár szerelő, Tolna
Márkafüggetlen motorkerékpár és robogó javítás. Tel.: 06 70 427 72 34

motorbontó

CMA motor
Motorkerékpár bontó Celldömölkön.

Egyéb partnereink


Motul mintabolt

Motul Mintabolt
A Motul termékek hivatalos beszerzési forrása.

motobatt

MotoBatt akkumulátorok
A MotoBatt akkumulátorok hivatalos beszerzési forrása.

motorszállítás

Motorszállítás
A lerobbant motorok mentését, szállítását belföldön és külföldön egyaránt partnerünk végzi korrekt árakon és szakértelemmel.

motor bérlés

Motor bérlés
Bérelhető motorok Budapesten (XI. kerület). A guruljvelünk.hu a legjobb lehetőség ha motoroznál, de nem akarsz motort venni.

Mentőmotor

Mentőmotor Alapítvány
Életeket mentenek! Te kinek adod az adód 1%-át?

Kawasaki márkaszerviz

Műhelyünk korábban márkafüggetlen motorszervizként működött, de 2012 óta a Kawasaki motorkerékpárok garancia időn belüli és azon túli karbantartását illetve javítását hivatalos Kawasaki márkaszervizként végzi! Vállalunk kötelező szervizt, garanciális javítást, időszakos karbantartási munkákat, motordiagnosztikát, bármilyen meghibásodás javítását illetve rövid határidővel beszerezzük motorodhoz a gyári Kawasaki alkatrészeket is eredeti áron!

Kawasaki márkaszerviz
háttér

Kawasaki márkaszerviz, Honda motorszerviz, Suzuki motorszerviz, Yamaha motorszerviz.

2009-2021 © Szerzői jogvédelem alatt

Weboldal készítés - Cajole